пятница, 21 августа 2020 г.

Професійний розвиток педагога – запорука підвищення якості освіти України.
Ключовою фігурою сучасної школи є вчитель. Сьогодення вимагає нового педагога, який би не тільки транслював знання, а й орієнтував на вдумливе ставлення до розвитку індивідуальності, довкілля, здатності до самореалізації, легкої адаптації та вміння навчатися впродовж усього життя. Таку освіту може надавати тільки висококваліфікований, творчий, соціально активний і конкурентоспроможний педагог, орієнтований на національні цінності.
Учитель нової хвилі – це той, хто володіє сучасними інформаційними засобами ведення уроку. Кожне заняття повинне бути практико-орієнтованим та підвищувати рівень своєї соціалізації.

Завдяки стрімкому розвитку онлайн-освіти, бути «в тренді» тепер нескладно абсолютно всім. Головне – наявність мотивації та кількох годин вільного часу в тиждень. «Всеосвіта» створила сприятливе мотиваційне середовище для професійного розвитку педагога. Онлайн-курси, вебінари та конференції – це важлива частина неформальної освіти, а офіційні документи – це доказ того, що вони визнаються на державному рівні.
Хто ще не долучився до освітнього проєкту "ВСЕОСВІТА", може зробити це за посиланням: https://vseosvita.ua/site/registration?rl=598121

Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.


Комментариев нет:

Отправить комментарий