пятница, 10 сентября 2021 г.

О спорт, ти — радість на всяк час

 9 вересня на спортивних майданчиках  Красноградського  педагогічного фахового коледжу Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради було гамірно та весело. Коледж святкував День фізичної культури та спорту.

Це свято,  яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Ректор академії Галина Пономарьова та директор коледжу Сергій Рябокінь є ініціаторами заходів щодо пропаганди здорового способу життя серед студентської молоді.

У цей день кожен студент та працівник коледжу поринув у захоплюючий світ спорту, так як програма свята включала  різноманітні види: естафетний біг 4х60, конкурс «Квест», змагання з піонерболу,  міні-футболу, велотуризму,  шахів, шашок, підтягування, настільного тенісу, дартсу, конкурсів  «Веселі старти» та  «Силачі».  

Студенти радували своєю активністю, запалом та гарним настроєм. Кондитерські вироби  додали радості юним прихильникам активного способу життя. І дійсно,  можна впевнено сказати, що спорт – це радість на всяк час.

Комментариев нет:

Отправить комментарий