понедельник, 23 мая 2022 г.

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ група Т-41

 21 та 23 травня  для здобувачів освіти  групи Т- 41 спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) через платформу Zoom було проведено кваліфікаційний іспит з дисципліни «Педагогіка, теорія і методика трудового та професійного навчання».






   Комплексний кваліфікаційний іспит показав, що здобувачі освіти спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) засвоїли програму з педагогіки. У ході складання кваліфікаційного іспиту більшість випускників показали глибокі науково-теоретичні знання з педагогіки, з організації навчально-виховного процесу в  закладах загальної середньої освіти. На основі сформованих на достатньо високому рівні знань з даного освітнього компонента здобувачі освіти вміло поєднували теорію з практикою. Переважна частина випускників глибоко засвоїла особливості та структуру побудови уроку, особливості згуртування колективу, напрями виховання, обізнані зі структурою та методикою роботи  з різними наочними посібниками, сучасними технічними засобами навчання. Випускники вільно оперують основними педагогічними категоріями, поняттями, ознайомлені з основними документами системи освіти, дидактичними системами навчання. Вони добре орієнтуються в питаннях, що стосуються форм роботи школи з сім’єю, змісту і форм роботи класного керівника.

Практичне завдання  кожного білета містило  педагогічну ситуацію. Це дало можливість перевірити уміння студентів  застосовувати на практиці теоретичні знання. У своїх відповідях студенти спирались на досвід, набутий під час проходження різних видів педагогічної  практики. Більшість здобувачів освіти спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) оволоділа теоретичним матеріалом і практичними вміннями, які мають забезпечити теоретичну, практичну й методичну компетентність майбутніх вчителів до організації та проведення урочної й позакласної технологічної підготовки здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти. 

 Результати складання  кваліфікаційного іспиту:

Група

Кількість студентів

   «5»

   «4»

   «3»

   «2»

Не з’явилися

Якісний показник навчальних досягнень

Т-41

20

9

   6

5

-

-

75 %

Комментариев нет:

Отправить комментарий