суббота, 18 июня 2022 г.

ЗАВЕРШИЛАСЬ ПРАКТИКА З ОСНОВ ПРИРОДОЗНАВСТВА

 З 08.06. по 14.06.22 у групі П-21 проходила практика з основ природознавства та краєзнавства. По завершенню практики мною було зроблено звіт та виставлено оцінки .

Під час практики здобувачі освіти виконували різні завдання, відповідно до програми практики. В кінці практики студенти виготовили гербарій, створили щоденник спостережень за природою, склали звіт про проходження практики з основ природознавства та краєзнавства. 

Дуже приємно, що більшість здобувачів освіти відмітили важливість цього виду практики. Дехто навіть  звернув увагу на питання екології. Лісничий Анатолій у своєму звіті зазначив:  е дуже гарний вид практики, який дозволяє дізнатися більше про свою Батьківщину. Побачити скільки всього прекрасного є на нашій землі і зрозуміти що на жаль  ми цього не помічаємо , завжди в гаджетах, в телевізорах. Живемо інста-життя, та не бачимо прекрасного".

Одне і завдань практики було спостереження за природою. Здобувачі освіти робили фото, відео.

Пропоную переглянути відео зі спостереженнями практикантів: https://youtu.be/aN4Li4DHZHw У своїх звітах здобувачів освіти зазначили, що вони стали більш уважнішими до навколишнього середовища, стали більш спостережливішими.

Як керівник цього виду практики, я теж вирішила зафіксувати свої спостереження. Пропоную переглянути відео https://youtu.be/GWJ6AJubbwg

За ці дні, кожен відмітив для себе користь від цього виду практики. Ця практика допомогла дізнатися більше про природу рідного краю, краще побачити її красу та різноманітність, милуватися та  доторкнутися до тих багатств, які оточують нас щодня, які дуже часто ми не помічаємо в цьому буремному житті.



Комментариев нет:

Отправить комментарий